Opi- Kult

 

Egy kis tiszta víz, abba a bizonyos pohárba!

" Sorry for our prime minister" 


Igen, ez nagyon cuki és húúú de rohadt empatikus meg bla bla bla. Csak az a gond hogy a fröcsögő, emigránsbarát emberek 95%-a a büdös életben még 5 centire sem közelítette meg őket sem élelmiszerrel, sem játékkokkal, ruhákkal segítve őket! Otthonról, a fotelben csücsülve könnyű prédikálni és osztani az észt hogy mit hogyan kéne és jaj de szemetek azok, akik azt mondják hogy "bocccsikaaaa de mi is elég szarul élünk, nekünk is nehéz, minket is megtépázott az idő vasfoga és nem szeretnénk ha ide jönnétek ugyanis az ittléteteket majd valamilyen formában, de nekünk kell majd megfizetni. Igen, nem akarjuk hogy itt legyetek és pályaudvarokon tanyázzatok, szemeteljetek, székeljetek, hiszen a magyar hajléktalanokat, akik fele ekkora dzsuvát csinálnak, megbüntetik! Igen nem szeretnénk hogy hepciázzatok, pláne ha megvagytok tűrve egy idegen országban! Ellenben szeretnénk ha amíg itt vagytok, tisztán tartanátok az országunkat, tiszteletben tartanátok minket, nem fütyürésznétek a magyar nők után az utcán mert nem a húspiacon vagytok! 


Mindenek elött tegyünk rendbe valamit! Mi az a bevándorlás és mi az a népvándorlás!

A (nemzetközi) migráció fogalma


Karoliny Eszter - Mohay Ágoston

A nemzetközi migráció kérdésköre, amely napjaink egyik legaktuálisabb problémája, rendkívül szerteágazó jelenség. A migráció népességmozgást-népességvándorlást jelent, amelynek különböző vetületei, dimenziói különböztethetők meg.


a)      Beszélhetünk egyfelől nemzetközi (extern) és belső (intern) migrációról. A belső migráció az egy adott országon belüli népességmozgásokat (pl. falvakból városokba irányuló, vagy régiók közötti vándorlások) jelöli, amely e tanulmánynak így nem vizsgálati tárgya. Nemzetközi migráció esetén több különböző állam érintett a migrációban, azaz van egy „küldő” vagy „kibocsátó” állam, és egy „fogadó” állam.

b)      Másfelől a migráció indokai alapján is lehetséges differenciálni. Kényszermigrációról akkor beszélhetünk, ha a mozgást kiváltó döntés hátterében háború, politikai, vallási, nemzetiségi, nyelvi, stb. szempontú üldözés, természeti katasztrófa áll. Önkéntes migráció esetén általában gazdasági vagy ahhoz kapcsolódó megfontolások (pl. munkaerő-migráció, tanulási célú mozgás) vezérlik a migráns személyeket. E két kategória elhatárolása nem minden esetben egyszerű, mivel a migrációt kiváltó (egyéni) döntésben is keverednek egymással a saját elhatározások a külső kényszerekkel.

c)      Jogi szempontból kiemelkedő jelentőségű, hogy legális vagy illegális migrációról van-e szó. Legális migráció során az egyének a szükséges okmányok birtokában vándorolnak egyik államból a másikba, illegális migráció esetén pedig ezek hiányában. Ez utóbbi esetben lehet szó átszökésről, vagy embercsempészetről, és az azzal összefonódó emberkereskedelemről. A legális/illegális migráció kérdése azzal az alaptétellel függ össze, hogy az államok meghatározhatják, hogy milyen feltételek mellett engedélyezik külföldiek számára a területükre való belépést, az ott tartózkodást, illetve, hogy milyen feltételekkel távolíthatóak el a külföldiek az államterületről.

A Nemzetközi Migrációs Szervezet 2008-as jelentése szerint több mint 200 millió nemzetközi migráns él a világban.A nemzetközi migráció kérdésének jogi szabályozottsága rétegződést mutat: nemzetközi jogi, Európajogi és belső (azaz állami) jogi rendelkezések egyaránt foglalkoznak a migráció különböző aspektusaival. Jelen tanulmány célja az említett jogi szabályrendszer legfontosabb, Magyarországot is érintő elemeinek áttekintése és ismertetése. (A tanulmánynak nem tárgya az uniós polgárok migrációja.)

 


A népvándorlás fogalma!

" Az a folyamat, amikor több népcsoport elhagyja korábbi lakhelyét és nagy távolságokat megtéve új hazát keres magának! A népvándorlás oka lehet az is, hogy ellenség támadja meg, vagy az, hogy az éghajlat rossz irányba változott, stb..! Valamely népnek, a saját hazájából más országba való átköltözése!



Na most akkor mindenki döntse el maga, hogy itt mivel állunk szemben! Elgondolkodtató továbbá az is, hogy ha erről már az év elején tudott a kormány, akkor mégis miért nem készült erre időben fel??? HM.......érdekes.....! Továbbá az is elég érdekes tény, hogy vajon azok a hajók, amiken idejöttek, kik által érkeztek. Kiknek volt belőlük haszna? Hiszen gondolom én, nem emberbaráti szeretetből lettek áthozva Europába! 

Video kommentár!

 

Kérdem én, milyen jogon mennek neki a rendőrnek? Ez egy normális viselkedési forma?

Milyen jogon toporzékol a nő a videón és vágja a földhöz a táskáját? Ez egy normális viselkedési forma?

Milyen jogon özönlenek be más országba és foglalják azt el,,üvöltöznek, ördibálnak, randalíroznak?Ez egy normális viselkedési forma?

Milyen jogon várnak el ezek az emberek akármit is a mi országunktól? Mivel tartozunk mi nekik? 

Elgondolkodtató továbbá az is, hogy a rendőr miért ne védhetné meg magát, ha rátámadnak, miért nem nyúlhatnak kb a menekültekhez? Bezzeg a magyarokkal nem ilyen kesztyűs kézzel bánnak. Ezeknek az embereknek több joguk van mint nekünk, magyaroknak. Hogyan lehet ez?

A KELETI

Kérdem én!

 

1- AZ AZ EMBER, AKI A CIPŐJÉT DOBÁLJA, Ő MENEKÜLT? vAN SOK PÉNZE MÁSIKAT VENNI? iLYEN JÓL MEGY?

 

2- ÍGY KELL VISELKEDNI EGY ORSZÁGBAN, AHOL ENNI ÉS INNI KAPNAK? AHOL MINDEN NAP PROBÁLJA AZ ORSZÁG MEGOLDANI AZ Ő PROBLÉMÁIKAT? EZ A VISELKEDÉSI FORMA A NORMÁLIS? IGEN! AZ Ő KULTÚRÁJUKBAN EZ EGY ELFOGADOTT VISELKEDÉSI FORMA. LEHET, PONT EMIATT TARTANAK OTT, AHOL TARTANAK...........KELL EZ NEKÜNK? SZERETNÉNK ILYEN EMBEREKKEL EGYÜTT ÉLNI? SZERETNÉNK HA A GYEREKEINK EZEKNEK A GYEREKEIKKEL NŐNÉNEK MAJD FEL? SZERINTETEK EZEK AZ EMBEREK KÉPESEK LENNÉNEK BÁRHOL EUROPÁBAN INTERGÁRÓDNI? SEGÍTEK!

NNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

 

3-BUTÁK! NEM ÉRTENEK MEG ALAPVETŐ DOLGOKAT! PÉLDÁUL HOGY MINDEN ORSZÁGBAN VANNAK TÖRVÉNYEK AMIKET BE KELL TARTANI. REGISZTRÁLNI KELL! VÁRNI KELL A MÁSIK ORSZÁG VÁLASZÁRA HOGY BEFOGADJÁK-E ŐKET. HÁT IGEN....EZEKNEK AZ EMBEREKNEK VALÓSZÍNÜLEG EZ TÚL SOK INFÓRMÁCIÓ VOLT.ŐK UGY GONDOLTÁK HOGY ÁTVÁGTATNAK A FÉL VILÁGON......HÁT....NEM!

nŐI PROBLÁMA!

Én egy fiatal, 26 éves, kisgyermekes nő vagyok! Igenis félek ezektől az emberektől. Volt már szerencsém muszlim férfihoz aki többször megütött, megvert, rugdosott és egy alkalommal sajnos odáig fajult a dolog, hogy felszakította a szemöldökömet aminek a helyét, életem végéig viselni fogom. Tudom, a férfiak agresszivitása népcsoporttól, fajtól független. De a statisztikák igenis a muszlim országokban a legelszomorítóbb. A muszlim férfiak egy igen nagy hányada eszközként tekint a nőre az utódnemzés céljábol.

 

1-ÉN, MINT MAGYAR NŐ, NEM AKAROK ÉS NEM FOGOK FÉLNI ÉJSZAKÁNKÉNT AZ UTCÁN HA EGYEDÜL KELL HAZA MENNEM!

2-ÉN, MINT MAGYAR NŐ, NEM VAGYOK HAJLANDÓ ELVISELNI HOGY INZULTÁLNAK, HOGY FÜTTYÖGNEK UTÁNAM, HOGY ELÁLLJÁK AZ UTAM, HOGY BÁNTSANAK, HOGY MEGALÁZZANAK VAGY HOGY BÁRMILYEN FORMÁBAN ZAKLASSANAK!

3-ÉN, MINT MAGYAR NŐ, NEM FOGOM ENGEDNI HOGY A LÁNYOM EGY OSZTÁLYBA VAGY BARÁTI TÁRSASÁGBA JÁRJON EMIGRÁNSOK GYERMEKEIVEL. 

4-ÉN, MINT MAGYAR NŐ, NEM FOGOM ELTŰRNI EZT A VISELKEDÉST, EZEKET AZ EMBEREKET, EZEKNEK AZ EMBEREKNEK A VALLÁSI FANATIZMUSÁT, A NEGATÍV MEGKÜLÖNBÖZTETÉSEMET MERT NŐ VAGYOK!

 

ÉN, MINT MAGYAR NŐ, AMINT AZT LÁTOM HOGY AZ ORSZÁGOM BEFOGADJA ÉS INTERGÁLNI ÓHAJTJA EZEKET AZ EMBEREKET, FOGOM MAGAM ÉS A CSALÁDOMAT ÉS ELHAGYOM EZT AZ ORSZÁGOT MERT NEKEM, MINT NŐNEK, EZEKKEL AZ EMBEREKKEL SZEMBEN AZ ÉLETVITELEM VESZÉLYESSÉ VÁLHAT!